Пошук по сайту

Еллел Міністріз – позаденомінаційне християнське служіння з майже 40-річним досвідом роботи по всьому світу.

Зцілення, звільнення і душеопікунство - основні напрямки нашої діяльності.

ГоловнаСвідченняСвідчення студентів 6-денних шкіл «Відповідаючи на поклик Христа»

Свідчення студентів 6-денних шкіл
«Відповідаючи на поклик Христа»

 

"Я був на різних служіннях і багато чув вчень про звільнення, але тут я побачив зцілюючу любов Ісуса, яка виливалася на нас. Я отримав зцілення емоцій. У мене емоції були не просто пригнічені, а й змертвілі. Під час вчення про емоції я виливав їх Богові, і Він не лише звільнив мене, а й зцілив мої легені. Як показав Господь, хвороба легень була спричинена в мене пригніченими емоціями".

 

"Я є психологинею, однак не могла допомогти собі у своїй проблемі: страх і відчуженість. Я не змогла через це працювати психологом. У цій школі я отримала звільнення і відкриття від Бога про Його любов і прийняття. У моє серце прийшов мир".

 

"Я дуже радий, що приїхав на цю школу. Ще кілька років тому я досить обережно і вибірково ставився до служіння Еллел Міністріз. Тут уперше Бог дуже багато чого розкрив у мені, і це було зовсім по-новому. Глибше я пережив зцілення від болю через втрату матері".

 

"У вашому курсі висвітлюється тема внутрішнього зцілення, яка, як на мене, не зустрічається в жодній іншій літературі. Це справило на мене велике враження".

 

"Я зрозумів, що окрім свободи від будь-яких залежностей, людині потрібне і внутрішнє зцілення".

 

"Тут я отримала ключі для служіння людям. Бог вклав бажання розпочати школу в Латвії".

 

"Цей курс допоміг мені утвердитися в дарі, який мені дав Бог. Прийшло ще більше усвідомлення важливості служіння душеопікунства".

 

"Я була відновлена духовно і душевно через це служіння. Отримала зцілення від гаймориту. З приводу служіння звільнення було раніше багато вчень, але я не могла їх зв'язати в одне, тому що вони відрізнялися одне від одного. Тепер у мене є чітке розуміння, що це і як робити".

 

"Я виросла в доброчесній сім'ї, але не могла чути, як інші називають Бога Татком. Однак тут Господь зцілив мене і тепер я можу сказати Йому "Татусю!" У цій школі Бог відновив мене як особистість".

 

"Колись я образився на свого начальника і присягнувся внутрішньо: "Більше ні на кого не буду працювати". Після цього в мене все почало руйнуватися і з жодною роботою не складалося. У цій школі Бог мені відкрив причину моїх невдач, я покаявся і зрікся цієї внутрішньої клятви. Зараз у мене є добра робота".

 

"Кожен день Бог тут мене зцілював. Скорбота, від якої страждала моя мама, виношуючи мене, передалася мені, і я не могла посміхатися. Бог викрив цю смерть в емоціях і зцілив мене".

 

"У мене була сімейна проблема, і це заважало мені в служінні. Я не могла служити іншим. Мене переслідували спадкові ревнощі: у моїй родині батько ревнував матір. І я теж дуже сильно ревнувала свого чоловіка. Але тут Бог звільнив мене від духу ревнощів".

 

"Господь дав мені спроможність пробачити мою колишню дружину. Водночас до мене прийшло і зцілення, бо до цього мене багато років турбував тупий, ниючий біль у ділянці серця".

 

"Я отримала миттєве зцілення мізинця на руці, який не згинався 28 років унаслідок виробничої травми".

 

"Я - колишня наркоманка і повія. Господь мене звільнив від цієї залежності. А от що робити далі - не знала. Бог тут мені дав скерування. Я хочу служити Йому і хочу допомагати таким дівчатам, як я".

 

"Я відчуваю, що без конференції в Ростові та школи в Запоріжжі я не зміг би виконати своє призначення від Бога".

 

"Я навчився віддавати свої емоції Богові в молитві".

 

"Я не могла опановувати свій гнів і постійно зривала його на моїх дітях. Тут я дізналася, як можна справлятися з гнівом".

 

"У мене був діагноз - остеопороз. Через силу виходила з автобуса, про взуття на підборах забула. Боліли суглоби гомілкостопа та тазостегнові суглоби. Після 4-х днів школи я ходжу на підборах і не відчуваю болю!".

 

"Я знала, що Ісус звільняє, але як? Для мене було справжнім відкриттям, що це просто, і здійснюється через сповідання, покаяння і прощення".

 

"Школа відкрила мені більше розуміння про Духа Святого, про гріх і його наслідки".

 

"Дякую моєму Господу за якісне спорядження, яке Він дав на цій школі".

 

"Я отримала свободу від страху і сумнівів, а також свободу в пізнанні Божої любові і прийняття."

 

"Я отримала свободу від страхів, хибної вини і внутрішніх клятв. І прийшло зцілення в кишківнику."

 

"Я отримала внутрішнє зцілення, і в мене минули головні болі."

 

"Я страждала від хронічного риніту й гаймориту 36 років. Це почалося після смерті мого батька. Після молитви про емоційне зцілення я почала вільно дихати носом і стала відчувати запахи."

 

"Для мене як для служителя було дуже суттєво дізнатися, наскільки емоційне зцілення є важливим у служінні визволення."

 

"Уперше у своєму християнському житті я довідалася, що робити з емоціями. Нарешті Бог дав мені вихід!"

 

"Через служіння в парах із молитовним партнером я отримав свободу від сорому."

 

"Останні роки в мене були сильні болі в колінах і тазостегнових суглобах. Після молитви про вивільнення емоцій,я отримала зцілення."

 

"Я не плакала понад 20 років. Під час молитви Бог доторкнувся до моїх заблокованих емоцій, і тоді я почала плакати."

 

"Я отримала свободу від страху перед духовним світом. А після молитви про емоційне зцілення в мене покращився слух."

 

"Бог звільнив мене від хибної відповідальності, і я насолоджуюся цією свободою."

 

"Коли я віддала Богу свої емоції, я вперше почула голос Божий. Я тепер впевнена, що я є прощена!"

 

"Я отримала зцілення своїх емоцій і змогла пробачити людину, яка розбещувала мою доньку."

 

"Бог зцілив мої дихальні шляхи, і зникла тяжкість у ногах."

 

"Багато років мене мучили вина і сором за скоєні колись гріхи. Я розуміла, що Бог вже пробачив мене, але я не могла пробачити саму себе. На школі я змогла вибачити себе, і тепер я щаслива! Я стала на шлях зцілення і відновлення! Спасибі за 3 ключі - сповідання, покаяння і прощення."

 

"Я отримала звільнення від духу провини і неправдивого звинувачення. У мене таке відчуття, ніби я народилася заново. Кожному християнину необхідно пройти таку школу!"

 

"Я отримав зцілення від болю в спині і серці, від тяжкості в голові та від загальної слабкості".

 

"Я пережила сильне нервове потрясіння, і в мене розпочався псоріаз. Після молитви про емоційне зцілення в мене більше немає псоріазу."

 

"Упродовж багатьох років у мене було відчуття, ніби я стою біля водоспаду, і при цьому страждаю від спраги. А зараз у мене відчуття, що я стою в середині водоспаду."

 

"Я змогла по-справжньому пробачити свого батька і служителів. А після того, як були розірвані душевні зв'язки з цими людьми, я отримала також і зцілення від того болю, якого вони мені завдали."

 

"На цій школі отримали звільнення не тільки я, а й моя донька, яка живе в іншому місті."

 

"Після молитви за емоційне зцілення я отримала зцілення від постійного болю в області перенісся, який мучив мене 25 років."

 

"Я отримав зцілення від болю в спині, який мучив мене все життя."

 

"Після молитви зречення від окультизму в мене пройшов біль у спині та зникли набряки в ногах."

 

"У мене дуже боліло коліно, так, що я не міг навіть спати. Під час молитви очищення від окультизму я відчув тепло в коліні, і біль миттєво зник."

 

"Я відчула величезну свободу, коли були розірвані душевні зв'язки з однією особою."

 

"Після молитви очищення від окультизму в мене відновився слух у вусі, хоча я вже цілий рік ним не чув. Минула глухота в цьому вусі."

 

"Я просив поновлення моїх стосунків із Небесним Отцем, і я отримав це тут!"

 

"У мене були проблеми з нирками, від чого сильно набрякали ноги. Після молитви зникли всі набряки."

 

"Я отримав свободу від сорому і вперше зміг сповідувати свої гріхи іншій людині."

 

"Істини, які написані в Біблії, стали реальністю в моєму житті. Я усвідомила зв'язок між гріхами та їх наслідками."

 

"Я отримала звільнення від духу смерті після викидня. Також я отримала свободу від наслідків внутрішньої клятви, котрою присягнула багато років тому."

 

"Я отримала зцілення від алергії."

 

"Я отримала свободу від духу смерті, який увійшов у моє життя через самогубство мого діда."

 

"Після 22 років активного служіння я була в стані вигорання. Я змогла пробачити тих людей, через яких я зазнала сильного нервового потрясіння. Я отримала зцілення свого серця і відчуваю, як у мене відкрився доступ до Божої благодаті."

 

"Я змогла простити свого пастора і себе, зникли гіркота, гнів і образа".

 

Завітайте до нас на Facebook

Навчання

Еллел Міністріз проводить школи для підготовки служителів душеопікунства.

Детальніше...

Youtube канал